kwaliteit binnen handbereik
Home » Informatie » Parket schuren Arnhem

Parket schuren Arnhem

Een parket vloer moet periodiek worden onderhouden. Daarom is het ook belangrijk om de vloer te laten schuren. Hierdoor kan de vloer langer mee en krijgt een nieuw uiterlijk van uw woonkamer. Het schuren van parket kunt u helaas niet over laten aan elke willekeurige klusjesman. Het schuren van parket is kunt u namelijk alleen door echte specialisten laten uitvoeren. Patsoe Parket is de echte vakman op het gebied van schuren van parket vloeren. Leo Mulder van Pastoe Parket staat voor u klaar om u als echte specialist bij te staan.

Schuren en de voordelen hiervan

Schuren van uw parketvloer kan een nieuwe uitstraling geven aan uw woonhuis. Het schuren en oliën/lakken kan namelijk in allerlei verschillende kleuren en hierdoor kan het een mooi en strak resultaat geven. Daarnaast leeft een parketvloer heel erg. Doordat u er op loopt en naarmate de tijd verstrekt gaat de vloer beschadigen en krijgt u loopvlekken. Het is dan ook belangrijk dat u dan uw vloer laat schuren en behandelen.

Bij Pastoe Parket werken we met de beste oliën en schuurapparatuur die er zijn. Wij komen vrijblijvend en gratis bij u langs om uw vloer te bekijken. Vervolgens maken wij samen met u een passend voorstel die geheel vrijblijvend is. Mocht u vragen hebben dan staan wij u van harte te woord. U kunt ons bereiken op 06-42086104